Klaas Fidom Photography  
Capture the Moment

Welcome to Klaas Fidom Photography

 

Welkom op mijn website! Deze site heb ik ontworpen om mijn landschapsfoto's met jullie te delen. Ik ben een amateur landschapsfotograaf die heerlijk hobbymatig bezig is. Mijn voorliefde is land, sea, en cityscapes. Ik word dus ook altijd onrustig wanneer er weer een dag is, waar het er op lijkt dat we een spectaculaire sunset  of sunrise kunnen verwachten. Dat is het mooie van landschapsfotografie, heerlijk genieten in de buitenlucht. Dan moet het echt gebeuren en moet ik er op uit met mijn camera. Ik hoop in de toekomst nog veel leuke landschapsfoto's te maken en hier te publiceren, tevens hoop ik mijn skills de komende jaren nog te verbeteren, iedere dag leer ik er wel iets bij en dat is het leuke van fotografie, je blijft bezig en ziet je werk met kleine stapjes verbeteren.  Kijk gerust even rond, mocht je iets leuks tegenkomen, aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ook als je vragen hebt met betrekking tot mijn foto's en de mogelijkheid voor het afdrukken en het gebruik van mijn foto's .

Ik waardeer het wel als je mij even contact wanneer je gebruik maakt van mijn foto's! Ik kom regelmatig mijn werk tegen en het is toch een kleine moeite om mij te contacten. Het kost mij ook veel tijd, geduld en werk om de foto's te maken en mijn website te onderhouden. Hieronder vind je een selectie van een aantal foto's, dit moet je even een indruk geven van mijn stijl van fotografie. Tevens kom je ook veel foto's uit Den Helder tegen, ik probeer de stad altijd zo positief mogelijk te belichten en de leuke momenten waar je normaal aan voorbij loopt met jullie te delen.

De weg naar het strand

Zoals je al kan zien is de weg naar het strand geen dag hetzelfde. Het weer maakt er altijd iets moois van, de luchten zijn betoverend en de sfeer vaak adembenemend. Zeker op de mooie momenten van de dag je moet er niet zijn wanneer een ieder gaat want dan zie je vaak een strak blauwe lucht, veel mensen en tref je het strand vaak niet aan zoals op veel foto's op mijn website. Je moet je momenten kiezen en buienradar is vaak een uitkomst. Wanneer je een plan maakt voordat je gaat fotograferen zal het resultaat er ook naar zijn.

Groote Kaap (Julianadorp)